Public works: mobile reminder with automatically weekly report by mobile log

Mobiel Logboek van andSafety kan allerlei gebeurtenissen makkelijk vastleggen en classificeren. Foto’s en meldingen worden gemarkeerd als incidenten, to-do’s, geheugensteuntjes of opnames. De app maakt automatisch dag- en weekrapporten en bespaart daarmee een hoop administratie.

Er is nooit tijd om je dagrapporten te schrijven

Toezichthouders zorgen dat alles volgens ontwerp en plan verloopt, rapporteren bijzonderheden, afwijkingen en melden allerlei situaties rond een druk bouwproject in de openbare ruimte.

Aan het eind van de dag moesten de toezichthouderseen rapport schrijven om collega’s en aannemers op de hoogte te houden van de voortgang en nodige acties. Dat was veel administratief werk.

Met een mobiel Logboek van andSafety kan het anders. Een foto of melding kan direct bewaard worden als to-do, afwijking, afspraak, incident of levering. Aan het eind van de dag of week wordt alle verzamelde data bewaard als logboek of weekboek. Daarnaast worden de gegevens direct gedeeld met collega’s en leidinggevenden.  Zij kunnen via het dashboard alle data analyseren.