Inspectie/observatie app live

De andSafety Werkplekinspectie/observatie app is live gegaan bij een bouw-/onderhoudsbedrijf in een fabriek met honderden werknemers. Met de mobiele app meldt men onveilige situaties, handelingen en gedragingen; met de cloud en desktop applicatie bewaakt men de verbeteracties, maakt men rapportages en allerlei trendanalyses.

De implementatie verliep met weinig moeite dankzij de nauwe samenwerking bij de ontwikkeling van de app; wij hadden al aandacht besteedt aan bijzondere ‘features’ zoals de werking zonder internet connectie (offline), een aparte user interface op de mobiele app om weinig te hoeven typen en mogelijkheden om gegevens prive te houden en makkelijk te zoeken, filteren en trendanalyses te maken.

Het bedrijf bespaart nu tijd aan het melden van onveilige zaken en het maken van rapporten, kan borgen dat verbeteracties worden doorgevoerd en kan met weinig moeite trends tonen. En niet verwacht: de onveilige situaties worden sneller opgelost omdat iedereen direct inzicht heeft in de situatie op de werkvloer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.